pedzelek Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Kolejny raz twierdzę, by takie galerie, oraz foty Admina, trafiały do wydzielonego, podczepionego wątku, coś w rodzaju "Hall of Fame" i nie ginęły w czeluściach forum - wzór konspekt dla modelarzy na każdym poziomie zaawansowania.Pisałem na forum, pisałem na PW do Admina - zero odzewu . Co o takim pomyśle w ogóle sądzicie ?. I tak i nie. Dla osób szukających ciekawych modeli i rzadko tu zaglądający to może być problem. Dla osób często zaglądających nie powinno być problemu ponieważ są na bieżąco. A dla nowych zaczynających przygodę z modelarstwem może być wyznacznikiem który może kiedyś osiągną taki poziom. Dla innych początkujących albo średnio zaawansowanych będzie tylko marzeniem lub co gorsza cześć osób może się zrazić i porzuci modelarstwo ze względu na stopnień trudności gorlock zabrakło mi trochę kontrastu na pancerzu -takie lubię modele. Ale i tak bez tego ocena 10/10 Cytuj
gorlock Napisano 1 Marca 2018 Autor Napisano 1 Marca 2018 Dziękuję za opinie. Kontrast był większy, jednak dałem za słabą modulację na kolorze bazowym i częściowo znikł po wszystkich zabiegach. Cytuj
gorlock Napisano 8 Marca 2018 Autor Napisano 8 Marca 2018 Zacieki robione produktami AK/Ammo Mig - streaking grime for dark yellow i for german grey, rust streaks, rain marks, oil and fuel stains, wet effects. Cytuj
kondibakugan Napisano 10 Marca 2018 Napisano 10 Marca 2018 Zacieki robione produktami AK/Ammo Mig - streaking grime for dark yellow i for german grey, rust streaks, rain marks, oil and fuel stains, wet effects. Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi