Mates Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Witam, przedstawiam galerię ukończonego przeze mnie kolejnego modelu. Zestaw chodził za mną już bardzo długi czas no i w końcu udało się go zrealizować. Budowa praktycznie prosto z pudła, dołożyłem tylko lufy Mastera na dziobie. Wypust już ma trochę lat, ale wszystko pasuje do siebie jak ulał. Budowa właściwie bezproblemowa. Jedyny problem miałem z prawym światłem pozycyjnym, ale wynikał on głównie z tego, że światła postanowiłem dokleić na samym końcu. Nie chciałem już później ingerować w ten element. Malowany farbami Tamiya, kilka elementów Gunze H. Na szczęście fotki wyglądają lepiej niż w ostatnich moich galeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ładny, lepszy niż mój ten sam problem z kalkami co u mnie widzę ale, za mało washa wd mnie, za czysty no i opony bardziej bym ubrudził 2 ale brak ale, pięknie Ci wyszedł, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 O właśnie, zapomniałem wspomnieć o kalkach. Albo mi się trafił drugi sort, albo w ogóle był problem z tą kalkomanią, bo raz, że po położeniu pojawiło się srebrzenie gdzieniegdzie, a dwa, rondle w ogóle nie chciały odejść od papieru - mimo długiego moczenia. Dobrze, że ich nie podarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi