Mates Napisano 27 Stycznia 2018 Napisano 27 Stycznia 2018 Witam, przedstawiam galerię ukończonego przeze mnie kolejnego modelu. Zestaw chodził za mną już bardzo długi czas no i w końcu udało się go zrealizować. Budowa praktycznie prosto z pudła, dołożyłem tylko lufy Mastera na dziobie. Wypust już ma trochę lat, ale wszystko pasuje do siebie jak ulał. Budowa właściwie bezproblemowa. Jedyny problem miałem z prawym światłem pozycyjnym, ale wynikał on głównie z tego, że światła postanowiłem dokleić na samym końcu. Nie chciałem już później ingerować w ten element. Malowany farbami Tamiya, kilka elementów Gunze H. Na szczęście fotki wyglądają lepiej niż w ostatnich moich galeriach. Cytuj
Bengal Napisano 27 Stycznia 2018 Napisano 27 Stycznia 2018 Ładny, lepszy niż mój ten sam problem z kalkami co u mnie widzę ale, za mało washa wd mnie, za czysty no i opony bardziej bym ubrudził 2 ale brak ale, pięknie Ci wyszedł, gratulacje Cytuj
Mates Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Napisano 27 Stycznia 2018 O właśnie, zapomniałem wspomnieć o kalkach. Albo mi się trafił drugi sort, albo w ogóle był problem z tą kalkomanią, bo raz, że po położeniu pojawiło się srebrzenie gdzieniegdzie, a dwa, rondle w ogóle nie chciały odejść od papieru - mimo długiego moczenia. Dobrze, że ich nie podarłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi