eldiabllo Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Messerschmitt Bf 109 E-3 z Airfixa , kalki techmod. testowałem na nim malowanie z "reki" plamek, niejeste zbytnio zadowolony. testowałem również na nim bezbarwny akrylowy GX100 Super Clear III - bezbarwny połysk, bardzo fajny, spodobał mi się. Malowany Humbrol plus Tamiya , na koniec satyna tez humbrola. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Szlamer Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Całkiem ładny. Co do powierzchni "lotniska" to chyba trochę przesadzone te koleiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 12 Lutego 2018 Autor Share Napisano 12 Lutego 2018 Całkiem ładny. Co do powierzchni "lotniska" to chyba trochę przesadzone te koleiny. Dzięki, no lotnisko takie jedno mam , spitowi też jedno zdjęcie na nim zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Szlamer Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Kawał dobrej roboty tak czy siak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Lutego 2018 Share Napisano 13 Lutego 2018 Tak jak przy poprzednim lakier psuje całą fajną robotę. I znowu to koszmarne pudełko zapałek. Owiewkę też lakierowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi