megapol Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 W związku z tym że za jakiś czas rozpocznę nowy warsztat "Front 47 - Złomowisko" bo na "Świerkowej granicy" jeszcze nie wiem jacy figuranci zagoszczą. Postanowiłem pracę zacząć od końca tzn. poskładać figurki a potem model i dioramka. Na razie wyglądają tak: poskładane i siknięte podkładem. Pewne widoczne na fotkach niedociągnięcia są już poprawione, np nosek cyborga i prawa ręka dziewczyny itd. W rzeczywistości tego nie widać a aparat i rozdziałka wyciągają takie babole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 9 Lutego 2018 Autor Share Napisano 9 Lutego 2018 Nie będę ukrywał, że jeszcze długa droga modelarska mnie czeka. Nie jestem zadowolony z rezultatów, a w moich żyłach płynie krew rodu Picassa, bo to takie same bazgroły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 E no nie jest źle! Trochę wasza, cieniowania i wystarczy na dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi