megapol Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 W związku z tym że za jakiś czas rozpocznę nowy warsztat "Front 47 - Złomowisko" bo na "Świerkowej granicy" jeszcze nie wiem jacy figuranci zagoszczą. Postanowiłem pracę zacząć od końca tzn. poskładać figurki a potem model i dioramka. Na razie wyglądają tak: poskładane i siknięte podkładem. Pewne widoczne na fotkach niedociągnięcia są już poprawione, np nosek cyborga i prawa ręka dziewczyny itd. W rzeczywistości tego nie widać a aparat i rozdziałka wyciągają takie babole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapol Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Nie będę ukrywał, że jeszcze długa droga modelarska mnie czeka. Nie jestem zadowolony z rezultatów, a w moich żyłach płynie krew rodu Picassa, bo to takie same bazgroły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 E no nie jest źle! Trochę wasza, cieniowania i wystarczy na dioramę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts