Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Inna klasa, w porównaniu z 1 fotkami, model o tyle "wartościowszy" że malowany pędzlem,a to dość trudna sztuka.

Co do samego pojazdu, pisał nic nie będę, w życiu nowoczesnych nie robiłem..

Model, jako całość bardzo pozytywny.

pozdrawiam i gratuluję

Napisano

Dziękuję za kolejne, pozytywne komentarze .

malowany pędzlem,a to dość trudna sztuka.

Mam zamiar niedługo kupić aero . Wtedy mam nadzieję, że moje modele będą lepsze.

powinien tam być M240 a nie M2

OK już go tam nie ma. A M60 będzie pasował?

Pzdr

• 3 months later...
Napisano

Witam!

Jako, że nabyłem nowe doświadczenia postanowiłem je wykorzystać na starej Piranii. Myślę, że wygląda lepiej niż poprzednio .

0dfc4a3f2e1884be.jpg

35a950ff2ab5e99fm.jpg

1165e3377155595bm.jpg

Napisano
Nie mogę strawić tego kartonu z pepsi

HAHAHA!!! Dokładnie to samo mam! Ja po prostu NIENAWIDZĘ Pepsi

Smakuje jak terpentyna. Fuj. Tylko prawdziwa Coca-Cola a nie podróba jak pepsi !!! Kiedyś 'to coś' wypiłem i mi się niedobrze zrobiło.

Ale do rzeczy. Co nowego jest w tej Piranii? Bo nie do końca zauważam. Naprawdę.

Napisano

A co oni tam napisali po arabsku na tej blasze na przodzie? Bo jak cos o mahomecie to chyba kanałami będziesz chodzić ;-) Uważaj!

BTW: piękna ta pirania

Napisano
Nie mogę strawić tego kartonu z pepsi

Ja też w sumie kupuję tylko Coca-colę, ale Amerykance widocznie lubią Pepsi...

Tylko prawdziwa Coca-Cola

Mam kartoniki coca-coli

Ale do rzeczy. Co nowego jest w tej Piranii? Bo nie do końca zauważam. Naprawdę.

Zmieniłem położenia tych dupereli, nowe obicia, dałem washa bo nie miał ( nie znałem tej techniki za bardzo), kurzenie pigmentem

A co oni tam napisali po arabsku na tej blasze na przodzie?

Tłumaczenie z angielskiego, że bliżej niż 100 metrów to trup Na poprzednich zdjęciach dobrze widać.

BTW: piękna ta pirania

Dzięki

Napisano
Cytat:

Rolling Eyes Zmieniłem położenia tych dupereli, nowe obicia, dałem washa bo nie miał ( nie znałem tej techniki za bardzo), kurzenie pigmentem

Eeee, nie gniewaj się. To nie objaw lekceważenia z mojej strony, tylko... ja się nie rozeznaję Ja się znam na samolotach, hehehe, i to tych archaicznych. Gdybyś pokazał mi Albatrosa, gdzie zmieniłbyś położenie choćby jednej linki naciągu, to bym od razu zauważył zmianę Tanki i inne 'pełzaki' robię (na powrót) dopiero od niedawna, heheh

Napisano
To Ty nie ogladaj, ino twórz, a masz talent, po prostu;)

O dziękuję , ale jeszcze długa droga przede mną do takich dzieł jak Twoje i Avi.

Napisano

witam

ciekawe kiedy ja bede umiał tak wykonywać moje modele

mam pytanie, skąd wziąłeś lub jak wykonałeś tabliczki "100 m" bo mi sie przydadzą w przyszłym modelu

LAV świetny mimo że wole wschodnie konstrukcje

Napisano
mną do takich dzieł jak Twoje i Avi.

Avi robi z goła inne modele aniżeli ja, teraz pytanie, czy jesteśmy w stanie zrobić odwrotnie...ja nie umiem, jesli AVI umie jest nie do zdarcia, ot co;)

A ja jeszcze raz pozwole sobie pochwalić,podobywac się mnie;)

Napisano
Na allegro taki Pan sprzedaje

a w jakiej cenie i ilości ?

Wystarczy wpisać na allegro kartony i już masz. Powiem, że cena to około 2-3 zł za arkusz do wycinania, oczywiście plus przesyłka