Pafica Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ekstra. Naprawdę coś w sobie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Inna klasa, w porównaniu z 1 fotkami, model o tyle "wartościowszy" że malowany pędzlem,a to dość trudna sztuka. Co do samego pojazdu, pisał nic nie będę, w życiu nowoczesnych nie robiłem.. Model, jako całość bardzo pozytywny. pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 Dziękuję za kolejne, pozytywne komentarze . malowany pędzlem,a to dość trudna sztuka. Mam zamiar niedługo kupić aero . Wtedy mam nadzieję, że moje modele będą lepsze. powinien tam być M240 a nie M2 OK już go tam nie ma. A M60 będzie pasował? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 A M60 będzie pasował? Jeśli Twój pojazd ma być z OIF, to myślę, że ten też nie będzie odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Witam! Jako, że nabyłem nowe doświadczenia postanowiłem je wykorzystać na starej Piranii. Myślę, że wygląda lepiej niż poprzednio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Jak na razie to dużo osób wyraziło opinię o odnowionym LAVie A może go pogorszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Nie mogę strawić tego kartonu z pepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Nie mogę strawić tego kartonu z pepsi HAHAHA!!! Dokładnie to samo mam! Ja po prostu NIENAWIDZĘ Pepsi Smakuje jak terpentyna. Fuj. Tylko prawdziwa Coca-Cola a nie podróba jak pepsi !!! Kiedyś 'to coś' wypiłem i mi się niedobrze zrobiło. Ale do rzeczy. Co nowego jest w tej Piranii? Bo nie do końca zauważam. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 A co oni tam napisali po arabsku na tej blasze na przodzie? Bo jak cos o mahomecie to chyba kanałami będziesz chodzić ;-) Uważaj! BTW: piękna ta pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Nie mogę strawić tego kartonu z pepsi Ja też w sumie kupuję tylko Coca-colę, ale Amerykance widocznie lubią Pepsi... Tylko prawdziwa Coca-Cola Mam kartoniki coca-coli Ale do rzeczy. Co nowego jest w tej Piranii? Bo nie do końca zauważam. Naprawdę. Zmieniłem położenia tych dupereli, nowe obicia, dałem washa bo nie miał ( nie znałem tej techniki za bardzo), kurzenie pigmentem A co oni tam napisali po arabsku na tej blasze na przodzie? Tłumaczenie z angielskiego, że bliżej niż 100 metrów to trup Na poprzednich zdjęciach dobrze widać. BTW: piękna ta pirania Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Cytat: Ale do rzeczy. Co nowego jest w tej Piranii? Bo nie do końca zauważam. Naprawdę. Rolling Eyes Zmieniłem położenia tych dupereli, nowe obicia, dałem washa bo nie miał ( nie znałem tej techniki za bardzo), kurzenie pigmentem Eeee, nie gniewaj się. To nie objaw lekceważenia z mojej strony, tylko... ja się nie rozeznaję Ja się znam na samolotach, hehehe, i to tych archaicznych. Gdybyś pokazał mi Albatrosa, gdzie zmieniłbyś położenie choćby jednej linki naciągu, to bym od razu zauważył zmianę Tanki i inne 'pełzaki' robię (na powrót) dopiero od niedawna, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Tanki i inne 'pełzaki' robię (na powrót) dopiero od niedawna, heheh Widziałem M-51... Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Widziałem M-51... Mistrzostwo To Ty nie ogladaj, ino twórz, a masz talent, po prostu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 To Ty nie ogladaj, ino twórz, a masz talent, po prostu;) O dziękuję , ale jeszcze długa droga przede mną do takich dzieł jak Twoje i Avi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 witam ciekawe kiedy ja bede umiał tak wykonywać moje modele mam pytanie, skąd wziąłeś lub jak wykonałeś tabliczki "100 m" bo mi sie przydadzą w przyszłym modelu LAV świetny mimo że wole wschodnie konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 mam pytanie, skąd wziąłeś lub jak wykonałeś tabliczki "100 m" Na allegro taki Pan sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 mną do takich dzieł jak Twoje i Avi. Avi robi z goła inne modele aniżeli ja, teraz pytanie, czy jesteśmy w stanie zrobić odwrotnie...ja nie umiem, jesli AVI umie jest nie do zdarcia, ot co;) A ja jeszcze raz pozwole sobie pochwalić,podobywac się mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Na allegro taki Pan sprzedaje a w jakiej cenie i ilości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Na allegro taki Pan sprzedaje a w jakiej cenie i ilości ? Wystarczy wpisać na allegro kartony i już masz. Powiem, że cena to około 2-3 zł za arkusz do wycinania, oczywiście plus przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 dziankuje, na bank skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi