PRO MODEL Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam !! Z przyjemnością chcę ogłosić że w sobotę 20 października br, odbędzie się już IV edycja naszego jednodniowego konkursu modelarskiego !! Tak samo jak w poprzednich latach, nasza impreza odbędzie się w Spółdzielni Mieszkaniowej "Nowy Prokocim" przy ulicy Kurczaba 25 w Krakowie. Dalsze informacje o konkursie i dodatkowych atrakcjach wkrótce !! Serdecznie zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 20 Września 2018 Autor Share Napisano 20 Września 2018 Modelarze i Modelarki !! Czwarta Edycja Konkursu Plastikowych Modeli Redukcyjnych "PRO-MODELIK" już za miesiąc !! Nowością począwszy od tego roku będą kategorie specjalne w których będzie można zdobyć Wyjątkowy Puchar !! Na pierwszy ogień rzucamy "1946 Wojna Trwa !!" Czyli wszelkie Wunderwaffy i Top Sikrety jakie latałyby ,pełzały i pływały gdyby II Wojna potrwała dłużej !! W tym roku po raz pierwszy uruchamiamy rejestrację on-line ! Swoje prace można zgłaszać pod tym linkiem: https://docs.google.com/forms/d/173TegnxL8vUU4bpTDBt7rWD_MUVlrI_DxTEkyg2dHZE/viewform?edit_requested=true Rejestracja modeli będzie możliwa także analogowo, wypełniając kartę startową na miejscu w dniu konkursu do godziny 11.00. Serdecznie zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 7 Października 2018 Autor Share Napisano 7 Października 2018 PRO-MODELIK już za dwa tygodnie !! Dziś prezentujemy medale ! Rejestracja trwa !! Serdecznie zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 17 Października 2018 Autor Share Napisano 17 Października 2018 Czołgiem (lub samolotem) !! Konkurs już w najbliższą sobotę !! Jak co roku dodatkową atrakcją będzie wystawa zdjęć. Tym razem będziecie mogli zapoznać się z historią i tradycjami 6 Brygady Powietrznodesantowej im. gen. bryg. Stanisława Sosabowskiego !! Rejestracja elektroniczna pod tym linkiem lub starym systemem mailowym opisanym na stronie SM "Nowy Prokocim": https://docs.google.com/forms/d/173TegnxL8vUU4bpTDBt7rWD_MUVlrI_DxTEkyg2dHZE/viewform?edit_requested=true Będzie możliwa do piątku do godziny 15.00. Po tym czasie zarejestrować model można na miejscu w sekretariacie w dniu konkursu na miejscu ! Serdecznie zapraszamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Witajcie !!! I oto rozpoczęła się ostatnia prosta przed Pro-Modelikiem !! Dziś o 15.00 zamykamy rejestrację elektroniczną. Kto nie zdążył będzie mógł zarejestrować swoje prace na miejscu w sekretariacie ! Przypominamy jak do nas dojechać: Czekamy na Was jutro od godziny 8.00 !! Do zobaczenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRO MODEL Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 I już prawie gotowe.. Brakuje tylko Was ! Do jutra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Ludzie przyszli, a jakże! Myślę ponad 200 modeli było. I dziękuję za wyróżnienie mojej pracy w kategorii specjalnej "1946 - wojna trwa"- tym bardziej, że niespodziewane... ... a osobliwy Puchar przyda się. Na chłodne jesienne dni jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Gratulacje dla zwycięzców i dla organizatorów! Dostałem wyróżnienie za Matyldę także cieszę się bardzo A na pierwszym zdjęciu ekstra gość, pogadaliśmy o pojazdach w 1:48 itp, pozdrawiam go serdecznie W ogóle super imprezka, pierwszy raz byłem na takiej i jestem naprawdę miło zaskoczony. Masa super ludzi, muszę odwiedzać takowe częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi