Jump to content

IV Edycja konkursu "PRO-MODELIK" Kraków 20.10.2018

Recommended Posts

Witam !!

Z przyjemnością chcę ogłosić że w sobotę 20 października br, odbędzie się już IV edycja naszego jednodniowego konkursu modelarskiego !!

Tak samo jak w poprzednich latach, nasza impreza odbędzie się w Spółdzielni Mieszkaniowej "Nowy Prokocim" przy ulicy Kurczaba 25 w Krakowie.

Dalsze informacje o konkursie i dodatkowych atrakcjach wkrótce !!

Serdecznie zapraszamy !!

• 5 months later...

Modelarze i Modelarki !!

Czwarta Edycja Konkursu Plastikowych Modeli Redukcyjnych "PRO-MODELIK" już za miesiąc !!

t3dY6As.jpg

Nowością począwszy od tego roku będą kategorie specjalne w których będzie można zdobyć Wyjątkowy Puchar !!

Na pierwszy ogień rzucamy "1946 Wojna Trwa !!" Czyli wszelkie Wunderwaffy i Top Sikrety jakie latałyby ,pełzały i pływały gdyby II Wojna potrwała dłużej !!

W tym roku po raz pierwszy uruchamiamy rejestrację on-line !

Swoje prace można zgłaszać pod tym linkiem:

https://docs.google.com/forms/d/173TegnxL8vUU4bpTDBt7rWD_MUVlrI_DxTEkyg2dHZE/viewform?edit_requested=true

Rejestracja modeli będzie możliwa także analogowo, wypełniając kartę startową na miejscu w dniu konkursu do godziny 11.00.

Serdecznie zapraszamy !!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Czołgiem (lub samolotem) !!

Konkurs już w najbliższą sobotę !!

Jak co roku dodatkową atrakcją będzie wystawa zdjęć. Tym razem będziecie mogli zapoznać się z historią i tradycjami

6 Brygady Powietrznodesantowej im. gen. bryg. Stanisława Sosabowskiego !!

Rejestracja elektroniczna pod tym linkiem lub starym systemem mailowym opisanym na stronie SM "Nowy Prokocim":

https://docs.google.com/forms/d/173TegnxL8vUU4bpTDBt7rWD_MUVlrI_DxTEkyg2dHZE/viewform?edit_requested=true

Będzie możliwa do piątku do godziny 15.00. Po tym czasie zarejestrować model można na miejscu w sekretariacie w dniu konkursu na miejscu !

Serdecznie zapraszamy !!

Witajcie !!!

I oto rozpoczęła się ostatnia prosta przed Pro-Modelikiem !!

Dziś o 15.00 zamykamy rejestrację elektroniczną. Kto nie zdążył będzie mógł zarejestrować swoje prace na miejscu w sekretariacie !

Przypominamy jak do nas dojechać:

q4lE0QO.jpg

zPy8XqM.jpg

tCGlWXO.jpg

Czekamy na Was jutro od godziny 8.00 !!

Do zobaczenia !!

Ludzie przyszli, a jakże! Myślę ponad 200 modeli było.

t9SNL0C.jpg

I dziękuję za wyróżnienie mojej pracy w kategorii specjalnej "1946 - wojna trwa"- tym bardziej, że niespodziewane...

B9StU91.jpg

... a osobliwy Puchar przyda się. Na chłodne jesienne dni jak znalazł.

Gratulacje dla zwycięzców i dla organizatorów!

Dostałem wyróżnienie za Matyldę także cieszę się bardzo

A na pierwszym zdjęciu ekstra gość, pogadaliśmy o pojazdach w 1:48 itp, pozdrawiam go serdecznie

W ogóle super imprezka, pierwszy raz byłem na takiej i jestem naprawdę miło zaskoczony. Masa super ludzi, muszę odwiedzać takowe częściej!