Marcin M. Napisano 15 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Troszkę odpoczywałem od skali 28 mm, ale czas wracać do pracy. Kupiłem podstawkę i matę trawiastą, z krzaczkami malin: Docelowo planuję ją, tę matę, tak przyciąć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2018 Duchownego ze sztandarem też ma wesoła kompanija. Bernardyn, sądząc po ekwipunku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Dobra robota. Oj dobrał bym się dziś do takiej beczółki Nie wiem czy to tylko kwestia zdjęcia ale te czaszki trochę rozmazane wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Po paru miesiącach czas wrócić do maluchów. Skończyłem braciszka, skróciłem mu drzewiec sztandaru, bo cholernie ciężko było pion zachować, klejąc na styk. Przy okazji podmaluję co potrzeba, drewienko, rękawek i rączkę. Teraz jeszcze tych trzech zostało na placu boju... Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Listopada 2019 Autor Share Napisano 2 Listopada 2019 (edytowane) Galeria Edytowane 2 Listopada 2019 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi