makinen Napisano 3 Października 2018 Autor Share Napisano 3 Października 2018 Poszedłem w tym kierunku... Nie tknąłem jeszcze dachu, bo wizja mi się musi wyklarować. Zdjęcia trochę przekontrastowane, a po matowym lakierze i pigmentach lekko przygasną. Nie wiem, czy nie przegiąłem... Z drugiej strony może być lekko zmęczony życiem? Jak dojdzie mat, błoto i brudzenie kół, to powinno się zgrać. Całość oczywiście poskładana "na ślinę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Października 2018 Autor Share Napisano 7 Października 2018 Ciąg dalszy walki z pokrakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 Chyba ostatnie zdjęcia przed galerią- urwałem antenę, lusterko. Do pomalowania kabel od Rhino i te nieszczęsne łańcuchy... Zgłaszać uwagi- jeszcze ewentualnie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Jak dla mnie jest wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Października 2018 Autor Share Napisano 12 Października 2018 Galeria viewtopic.php?f=68&t=62376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi