makinen Napisano 3 Października 2018 Autor Napisano 3 Października 2018 Poszedłem w tym kierunku... Nie tknąłem jeszcze dachu, bo wizja mi się musi wyklarować. Zdjęcia trochę przekontrastowane, a po matowym lakierze i pigmentach lekko przygasną. Nie wiem, czy nie przegiąłem... Z drugiej strony może być lekko zmęczony życiem? Jak dojdzie mat, błoto i brudzenie kół, to powinno się zgrać. Całość oczywiście poskładana "na ślinę" Cytuj
makinen Napisano 7 Października 2018 Autor Napisano 7 Października 2018 Ciąg dalszy walki z pokrakiem. Cytuj
makinen Napisano 9 Października 2018 Autor Napisano 9 Października 2018 Chyba ostatnie zdjęcia przed galerią- urwałem antenę, lusterko. Do pomalowania kabel od Rhino i te nieszczęsne łańcuchy... Zgłaszać uwagi- jeszcze ewentualnie można. Cytuj
makinen Napisano 12 Października 2018 Autor Napisano 12 Października 2018 Galeria viewtopic.php?f=68&t=62376 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi