bodzio5432 Napisano 17 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2018 Żeby nie być goło słownym, coś się dzieje. A że na forum ciągle drugo wojenne pochodne panther i panzerów to będę mała odskocznią ;). Zawiodłem swoją małą, acz zacną widownię, więc nie zdziwię się jak będę tu sam ;) Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Grudnia 2018 Share Napisano 18 Grudnia 2018 Działaj, działaj. Widownia czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 25 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Działam dalej Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Grudnia 2018 przez bodzio5432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 26 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Prawie ostatni krok przed podwoziem i szczerze powiedziawszy jakoś ciemno to widzę, instrukcja niby jasna ale zawisła ;). Zrobiłem kilka zdjęć tego co mógłbym postawić na platformie, co proponujecie? Edytowane 26 Grudnia 2018 przez bodzio5432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Grudnia 2018 Share Napisano 26 Grudnia 2018 Z tym buldożerem ciekawie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi