Vis13 Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 Witam Chciałem Wam przedstawić jeszcze jeden mój model, Panterę G z Dragona. Model skleiłem już dobrych kilka lat temu, właściwie "z pudełka". Jedynymi dodatkami są siatki na wlotach powietrza i kilka blaszek eduarda. Niestety nie ustrzegłem się błędów , choć kiedy ją zrobiłem byłem bardzo dumny Nic to, kolejne w planie, wiec będzie co poprawiać. Pozdrawiam Cytuj
tornado Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 Jak dla mnie, laika w tej dziedzinie to jest Cytuj
Łukasz G. Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 Mi też się podoba Możnaby ją trochę przybrudzić, ale to rzecz gustu Cytuj
ShaDow FoX Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 modelik miodzio ale teraz przydaloby sie go ubrudasic Cytuj
Patterson Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 Widzę kilka błędów w modelu, ale pod względem warsztatu nie ma się do czego przyczepić. Cytuj
Przemysław Szymczyk Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Dokładnie jak napisał poprzednik - warsztatowo bez zarzutu. Ja bym tam sobie jeszcze narobił odprysków, zacieków, itp. ale to już na zasadzie "co kto lubi" Pozdr Przemek Cytuj
Vis13 Napisano 25 Maja 2006 Autor Napisano 25 Maja 2006 Bardzo dziekuje za wszystkie Wasze opinie. Zabrałem się za testy brudzące, zobaczymy co z tego wyjdzie Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi