Jump to content

Re: Subaru XT 1:24 Tamiya

kubazg
 Share

Recommended Posts

Witam

Zakończyłem budowę modelu Subaru XT. Jako że obecnie dla studentów trwa sezon zaliczeń, to nie miałem zbyt wiele czasu na budowę modelu, a co dopiero na relacjonowanie tego na forum. Z tego powodu też średnio zadowolony jestem z modelu, przysiadałem do Subaru na krótkie chwile, w przerwie między nauką i pracą, powinienem był raczej pozostawić sobie model do dokończenia na okres wakacyjny.

Model pochodzi z drugiej połowy lat 80, i jak na dzisiejsze standardy jest bardzo ubogi w detale. Na Plus na pewno można zaliczyć że ładnie odwzorowuję ogólną bryłę tego pięknego samochodu, a także to że model wykonany jest z całkiem dobrego tworzywa. Felgi to 15'' i Speed produkcji Aoshimy, zwężane tak aby dało na nie nałożyć się oryginalne opony. Wycieraczki fototrawione Abera. Model malowany farbami Vallejo

Oto zdjęcia:

uc?export=download&id=13xXDUPhjuPuIfvuO_kjOmcqKJ6DbAykF

uc?export=download&id=1kvjjkYqW4XExkRyOf1nMMRCExM08uhQH

uc?export=download&id=1g7lBj_WXNlhl959ph8J6Wz6T2y4Cfks-

uc?export=download&id=1vGzT8qoc3dj6MtDZdN9fVxzPWjL2_29f

uc?export=download&id=16q0A5BbDvGNYq83jc460Uk-zK0ozPXL8

uc?export=download&id=1KPu_cwUV-V6BpB69cWct1cCqj6uxDGaC

uc?export=download&id=1KAL9D17HskucFwTETI9Bc1U_saRlASf_

uc?export=download&id=1yZkGZmBxTrAx_iejreescl1r1ErjbFEf

uc?export=download&id=1NTgKiAfM7v76xKVwHxSuWUddhRF_FMh_

Zdjęcia na białym tle były by na 100% lepsze

Zdaję sobie z tego sprawę, jednak nie mam w domu nic co mogło by służyć za tło. Przy następnej wizycie w papierniczym zaopatrzę się w szary lub biały brystol.