kubazg Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Witam Zakończyłem budowę modelu Subaru XT. Jako że obecnie dla studentów trwa sezon zaliczeń, to nie miałem zbyt wiele czasu na budowę modelu, a co dopiero na relacjonowanie tego na forum. Z tego powodu też średnio zadowolony jestem z modelu, przysiadałem do Subaru na krótkie chwile, w przerwie między nauką i pracą, powinienem był raczej pozostawić sobie model do dokończenia na okres wakacyjny. Model pochodzi z drugiej połowy lat 80, i jak na dzisiejsze standardy jest bardzo ubogi w detale. Na Plus na pewno można zaliczyć że ładnie odwzorowuję ogólną bryłę tego pięknego samochodu, a także to że model wykonany jest z całkiem dobrego tworzywa. Felgi to 15'' i Speed produkcji Aoshimy, zwężane tak aby dało na nie nałożyć się oryginalne opony. Wycieraczki fototrawione Abera. Model malowany farbami Vallejo Oto zdjęcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Zdjęcia na białym tle były by na 100% lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubazg Posted June 17, 2018 Author Share Posted June 17, 2018 Zdjęcia na białym tle były by na 100% lepsze Zdaję sobie z tego sprawę, jednak nie mam w domu nic co mogło by służyć za tło. Przy następnej wizycie w papierniczym zaopatrzę się w szary lub biały brystol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts