kowal76 Napisano 12 Lipca 2018 Share Napisano 12 Lipca 2018 Robię Kfira ze starej Hasewgawy 1/72 wersję kamo i mam dylemat jakim kolorem malować spód i wnęki podwozia. W instrukcji jest light blue H 314, ale w necie widziałem raczej kolor szary spodu, a wnęki białe ?. Może któś się orientuje w tym temacie ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Na wszystkich fotach muzealnych kfirów i miragy wyglada na biały. Współczesne sufy i raamy maja białe wnęki, więc chyba pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Wnęki podwozia srebrne Które kamo robisz, szare czy piaskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Lipca 2018 Autor Share Napisano 13 Lipca 2018 Wnęki podwozia srebrneKtóre kamo robisz, szare czy piaskowe? Dzięki, piaskowe. Golenie podwozia też srebrne ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Tak wszystko srebro. Wieczorem Ci podam FSa na spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Lipca 2018 Autor Share Napisano 13 Lipca 2018 Oki, dzięki . Kupiłem zgodnie z instrukcją H 314 na spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi