hiwis Napisano 12 Lipca 2018 Share Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Edit. Tygrys "już" na właściwym, ponurym kawałku świata. By nie tworzyć niepotrzebnie wątków pozwalam sobie na małą edycję. Tygrys gotowy w 95% - reszta na podstawce, lepsze zdjęcia mam nadzieje też. Sam model to poczciwa Tamiya w 1:48 z dodanymi lufami, siatkami i linami. Edit. Porcja trochę "lepszych" fotek Edytowane 6 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 12 Lipca 2018 Share Napisano 12 Lipca 2018 Pięknie uwalony! Bardzo podoba mi się błoto i śnieg na kołach oraz armata. Super, że udało się go skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Wygląda bardzo ciekawie. Podejrzewam jednak ze jakość zdjęci zabiera sporo z efektu końcowego. Nie jestem znawcą tematu niemieckiej pancerki ale niebieski kolor gaśnicy trochę i nie pasuje. Niemniej czekam na lepsze zdjęcia w galerii końcowej z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 6 Września 2018 Autor Share Napisano 6 Września 2018 Wygląda bardzo ciekawie. Podejrzewam jednak ze jakość zdjęci zabiera sporo z efektu końcowego. Nie jestem znawcą tematu niemieckiej pancerki ale niebieski kolor gaśnicy trochę i nie pasuje. Niemniej czekam na lepsze zdjęcia w galerii końcowej z podstawką. Dzięki. Tygrys wreszcie na podstawce. Niestety z lepszymi fotkami na razie bieda. O gaśnicach wiem - kolor dany z premedytacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 8 Września 2018 Share Napisano 8 Września 2018 Pytanie techniczne, Do zimowego malowania użyłeś zmywalnej farby białej od Miga czy robiłeś metodę z lakierem? Bardzo fajnie opanowałeś robienie świeżego błota trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Września 2018 Autor Share Napisano 8 Września 2018 Pytanie techniczne,Do zimowego malowania użyłeś zmywalnej farby białej od Miga czy robiłeś metodę z lakierem? Bardzo fajnie opanowałeś robienie świeżego błota trzeba przyznać. Metoda łączona - Washable White z AMMO-MIG i olejne dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi