hiwis Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 (edited) Edit. Tygrys "już" na właściwym, ponurym kawałku świata. By nie tworzyć niepotrzebnie wątków pozwalam sobie na małą edycję. Tygrys gotowy w 95% - reszta na podstawce, lepsze zdjęcia mam nadzieje też. Sam model to poczciwa Tamiya w 1:48 z dodanymi lufami, siatkami i linami. Edit. Porcja trochę "lepszych" fotek Edited September 6, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKamyk Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Pięknie uwalony! Bardzo podoba mi się błoto i śnieg na kołach oraz armata. Super, że udało się go skończyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Wygląda bardzo ciekawie. Podejrzewam jednak ze jakość zdjęci zabiera sporo z efektu końcowego. Nie jestem znawcą tematu niemieckiej pancerki ale niebieski kolor gaśnicy trochę i nie pasuje. Niemniej czekam na lepsze zdjęcia w galerii końcowej z podstawką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted September 6, 2018 Author Share Posted September 6, 2018 Wygląda bardzo ciekawie. Podejrzewam jednak ze jakość zdjęci zabiera sporo z efektu końcowego. Nie jestem znawcą tematu niemieckiej pancerki ale niebieski kolor gaśnicy trochę i nie pasuje. Niemniej czekam na lepsze zdjęcia w galerii końcowej z podstawką. Dzięki. Tygrys wreszcie na podstawce. Niestety z lepszymi fotkami na razie bieda. O gaśnicach wiem - kolor dany z premedytacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Pytanie techniczne, Do zimowego malowania użyłeś zmywalnej farby białej od Miga czy robiłeś metodę z lakierem? Bardzo fajnie opanowałeś robienie świeżego błota trzeba przyznać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted September 8, 2018 Author Share Posted September 8, 2018 Pytanie techniczne,Do zimowego malowania użyłeś zmywalnej farby białej od Miga czy robiłeś metodę z lakierem? Bardzo fajnie opanowałeś robienie świeżego błota trzeba przyznać. Metoda łączona - Washable White z AMMO-MIG i olejne dla plastyków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts