Ari Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 http://www.academy.co.kr/eng/ssCartimate/itemDetail.jsp?cid=10&iid=373&orderBy=iid%20DESC&imgMode=N Czy ktoś juz widzial "toto" w kraju nad Wisłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 No nareszcie ktoś zrobił dobrego(mam nadzieję Horneta:-)) Mam nadzieję,że będzie tańszy od Hasegawy :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 10 Lutego 2008 Autor Share Napisano 10 Lutego 2008 Szczerze mówiac nie licze na "taniość", ale licze na "lepszość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Model jest juz dostepny na LuckyModel z wysylka za 26USD. Hornety A/C Hasegawy sa od 13 do 23USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Zaczekam az sie pojawi w Polsce. Z Me 262 nie trwało to zbyt długo, więc z tym tez nie powinniśmy czekac do gwiazdki. (tak mi się przynajmniej wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi