jabberwocky Napisano 23 Lipca 2018 Share Napisano 23 Lipca 2018 Witam, Od dawien dawna nie wrzucałem swych ulepków na forum, ale jako, że nie znalazłem ani jednej galerii tego modelu w Internecie, poczułem się w pewnym sensie do obowiązku zmiany tego stanu rzeczy. Na początek tradycyjnie o samym modelu - wydany poprawnie chociaż bez rewelacji, wypraski mają swoje lepsze i gorsze momenty. Detal przyjemny, miejscami może nieco rozmyty ale bez tragedii, wszystko w normie. Składalność jest średnia, bez szpachli nie podchodzić, aczkolwiek nie ma większych problemów. Model wymagający ale jak najbardziej sklejalny, podsumowując - polecam, bo zestaw pozwala zbudować prosto z pudła całkiem pocieszną miniaturkę. Od siebie dodałem lufę, spawy i trochę szpeju na pancerz. Roślinki Freon i Miniatur, ludek od HAT-a. Kalki zestawowe, 10 pułk strzelców konnych 1 dywizji pancernej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 Sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 6 Września 2018 Share Napisano 6 Września 2018 Fajnie zrobiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi