jabberwocky Napisano 23 Lipca 2018 Napisano 23 Lipca 2018 Witam, Od dawien dawna nie wrzucałem swych ulepków na forum, ale jako, że nie znalazłem ani jednej galerii tego modelu w Internecie, poczułem się w pewnym sensie do obowiązku zmiany tego stanu rzeczy. Na początek tradycyjnie o samym modelu - wydany poprawnie chociaż bez rewelacji, wypraski mają swoje lepsze i gorsze momenty. Detal przyjemny, miejscami może nieco rozmyty ale bez tragedii, wszystko w normie. Składalność jest średnia, bez szpachli nie podchodzić, aczkolwiek nie ma większych problemów. Model wymagający ale jak najbardziej sklejalny, podsumowując - polecam, bo zestaw pozwala zbudować prosto z pudła całkiem pocieszną miniaturkę. Od siebie dodałem lufę, spawy i trochę szpeju na pancerz. Roślinki Freon i Miniatur, ludek od HAT-a. Kalki zestawowe, 10 pułk strzelców konnych 1 dywizji pancernej. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi