jpl Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Super wyszło. Gratuluję fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Świetnie się prezentuje w tym kamuflażu, bardzo ładny model. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Wrzucam dodatkowo pominięte wcześciej zdjęcie od spodu. Jest raczej bez szaleństw. Poza tym aparat jakoś dzisiaj nie chciał współpracować i nie wychwycił dobrze cieni na spodzie płata. Kalki za to muszę pochwalić, dobrze się układają w zagłębieniach i wypukłościach, nie robią się "namioty" na żebrach. Pokusiłem się o skrócenie litery "W", która wydała mi się za długa: Dodam jeszcze trochę zdjęć z warsztatu. Zaślepiłem umieszczony w złym miejscu otwór na chłodnicę: Nowy otwór zimitowałem malując czarny prostokąt pod nową chłodnicą z blaszki: Wyszlifowałem też zbędne żebrowanie na płacie: No i malowanie z czarnym podkładem. Na płacie, gdzie jest gładka blacha zrobiłem jaśniejszy podkład, żeby dodatkowo podkreślić ciemniejszym rejonem krycie blachą falistą. Do tego optycznie wyodrębnione zostały otwory inspekcyjne i lotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi