donalyah00 Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Czołem! W ostatni weekend wybraliśmy się do berlińskiego muzeum na lotnisku Gatow. Już samo muzeum jest zdecydowanie warte uwagi – impreza modelarska tradycyjnie organizowana w pierwszy wrześniowy weekend przez IPMS Deutschland tylko wzbogaca zestaw wrażeń. Można było pooglądać mnóstwo ciekawostek raczej nie widzianych na naszych imprezach oraz porównać je z eksponatami w skali 1/1 (tematem przewodnim muzeum jest Zimna Wojna). Bardzo przyjazna ekipa, mocno zrelaksowana atmosfera oraz dyskretny zapach podstarzałego duralu. Oto kilka obrazków z wystawy w skali 1/144 (autorstwa lejgo_inc): Pozdrawiam, Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Za brak przypomnienia o tej imprezie należy się Pamiętam, że mówiliście o tym we Wrocławiu i miałem ochotę jechać. I mam czego żałować. Zazdroszczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts