Krzysiek Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Jedyne co mi odrobinę nie pasuje, to ta czystość kadłuba przy przednim podwoziu. Poza tym rewelacja!!! Szczególnie przepalona stal silników. No i kamuflaż - miałeś z tym trochę zabawy, co? A może wybrałbyś się z nim do Lublina na spotkania modelarskie pod koniec października? Taki model na żywo to musi być coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 naturalny metal w okolicach dysz silników jest świetny !!!! ja bym trochę podciągnął faktury poszycia, jak dla mnie zbyt sterylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamxxxadam Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 model super można by gadać co sie komu nie podoba ale po co jak jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Piękny.Jak skończe swojego miga-29 to też biore się za su-27 tyle że wersje seaflanker ze skrzydełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Pięknie wykonany model ,szczególnie kamuflaż. P.S. a może by tak Miga -23 s skali 1;48 popełnić .Pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Następnym razem postaraj sie coś spratolić, bo nie ma się co czepiać Gratulacje, piękna Suczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi