konrad1 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Witam przeszukując aukcje allegro znalazłem oto taką scanie http://moto.allegro.pl/item309535133_scania_113_t_360.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Ładna, jak bym miał kaseto bym kupił i parę rzeczy pozmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Nom ,i nawet nie drogo , a duzo do restauracji nie ma i nie było by ciezko doprowadzić to cudeńko do ładu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Dorwać silnik z 143 jakieś v8 może być 470 km większą skrzynię biegów, i wio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Dorwać silnik z 143 ... To już lepiej kupić całą 143... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 No naprawdę lepiej kupić scanie 143 a nie sam silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 A po co mi zwykła 143 , jak chciał bym mieć z ryjkiem, sam silnik wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 ale te zdjęcia to fotomontaż na jednym zdjęciu ma dwa koguty pomarańczowe a na drugim jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Moze nie fotomontaż ale fotki sie roznia miedzy soba np: bak ma inny kolor, brak napisu SCANIA na atrapie, inna blenda, halogeny na zderzaku, kogut, obejmy na błotnikach i wiele innych czesci. Moze to sa fotki zrobione kiedys i koles prorobił przy scani i zrobił nowa fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Nawet naklejka na blendzie To na pewno są fotki z dwóch różnych okresów szczególnie, że np. na pierwszej jest dość sucho, a na drugiej jest błoto. Do tego zupełnie inne ustawienia lub zupełnie inny aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 A po co mi zwykła 143 , jak chciał bym mieć z ryjkiem, sam silnik wystarczy. Widać, że sie nie orientujesz w tym... Jakbyś zaczął wymieniać to wszystko by Cie koszta zeżarły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Wiem, że by mnie zeżarły i lepiej było by szukać Scanii t z 4 serii , ale jeżeli miało by to ładnie wyglądać, bym mógł trochę zainwestować i nie mówię ze wszystko od razu. Dziś dowiedziałem sie żeby wymienić skrzynie biegów w MB 124 z 4 biegowej na 5 trzeba zmienić wał, i główkę kosza satelitów. Nie mówiąc o wybieraku i samej skrzyni biegów. Łączy koszt tej operacji wyniósł by ok 2000-2500 w zależność ile kosztowała by skrzynia biegów.A poza tym nie ma sensu wymieniać przy silniki 2,0D tylko lepiej szukać , albo całego samochodu i kupić , albo kompletu, skrzynia i silnik 2,5 turbo "Dizel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi