Adams M1A1 Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Witam Szanownych Kolegów od okrętów mam takie pytanie techniczne czy ktoś mógłby mi pomóc, chodzi o rozmiar w milimetrach okrągłej anteny amerykańskiego radaru SC2 w skali 1/200 oraz 1/350 (wymiar części w modelu), z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Września 2018 Autor Share Napisano 16 Września 2018 Pomoże mi ktoś, no nie za darmo Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Witam Szanownych Kolegów od okrętów mam takie pytanie techniczne czy ktoś mógłby mi pomóc, chodzi o rozmiar w milimetrach okrągłej anteny amerykańskiego radaru SC2 w skali 1/200 oraz 1/350 (wymiar części w modelu), z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam A. Adams M1A1, na pewno chodzi Ci o SC2 ? Gdzie nie zajrzeć w necie to SC2 pokazują jako taki prostokątny.. http://pwencycl.kgbudge.com/S/c/SC2_search_radar.htm https://books.google.pl/books?id=TInvCwAAQBAJ&pg=PT64&lpg=PT64&dq=sc2+radar&source=bl&ots=H98Y3lBXJ8&sig=UI2iuAS9KcK2pK81h5b3_QYFy_0&hl=pl&sa=X&ved=2ahUKEwjbztrEt9XdAhULmrQKHcj4CbgQ6AEwEXoECAIQAQ#v=onepage&q=sc2%20radar&f=false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Wiesz co, znawcą amerykańskich radarów nie jestem i zasugerowałem się podpisem w instrukcji w/w radarów, w blaszce fototrawionej Echelona, no w każdym razie chodzi mi o ta okrągła antenę na maszcie USS Missouri. Pozdr. a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RomB Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada To SK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi