MINSTRAL Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Model to nowy Italeri dobrze spasowany ,metalowa lufka w zestawie i mała blaszka.Fisy żywica kombinowana w kombinowanej Malowanie PL konfiguracji Quote
hank Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zacny model ! mozna prosic o zblizenie mordek panow pancernych Quote
Jakub W. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tylko trzy fotki Daj więcej :-D Co do modelu- mistrzostwo, chociarz ja bym go nieco zakopał w tym piachu Pozdrawiam Quote
gizmo87 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nasi tu są heheh albo mi się wydaje albo to warszawska ekipa ale co ona robi na pustyni? z syrenkami na błotnikach.. świetna robota, bardzo mi się podoba Quote
kamil zoszak Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Taż to są chyba Włochy kolego Przepiękny model... A co do zakopywania w piachu diorama może być, przecież może to być droga utwardzona we Włoszech Mogę się mylić a jeśli to proszę zaraz o sprostowanie Quote
gizmo87 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Taż to są chyba Włochy kolego no to ładnie tam na opak nawigator musiał mape trzymać ;) tak to jest jak sie GPSu nie ma na pokładzie a chce się kumpli odwiedzić i potem trzeba się pytać "miejscowych" o drogę heheh pozdrawiam Quote
subgrafik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ... Ladniutki model / Gratulacje jesli mozna wiedziec skad figurexy ? Bo tez mam staga na skladzie ino ze bronc'owego i szukam wlasnie ekipy do niego. a winietka juz mi tak nie podchodzi bo plaska jak asfalt - ale to sie czepiam. Quote
MINSTRAL Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 figsy to klonki zdajsie załoga Cromwella .To maja być włochy podstawke może zmienie bo niechciało mi się robić ukształtowania terenu ale może coś dodam Quote
robmario Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Modelik przedni, tylko że to nie Nadwislanin. Polski Stag to wczesny typ z inną pokrywą silnika pistolami w wieży, włazem otwieranym na bok, Browningiem z boku wieży, skrzynkami na przednich błotnikach, bez zbiorników, z innymi oponami na przedzie, z kanistrami zamocowanymi z tyłu na błotnikacjh. To z grubsza większe niekonsekwencje jakie popełniła Italeri dając to malowanie w swoim modelu późnego Stagahounda. Sam model zrobiony bardzo dobrze i do tego w fajnym klimacie Quote
spiton Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bardzo fajny samochodzik, i bardzo fajna załoga. Pancerka, to kopalnia świetnych modeli !!! Pozdrawiam Quote
imek46 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Już mi się chce go wyciągnąć z pudełka i robić. Quote
JamesA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja też nabrałem ochoty na ten model! Nie wiem jak było ze szczegółami, ale widok "syrenki" na tym modelu, dodaje mu "tego czegoś". A model ogląda się ciągle i ciągle i ciągle. Gratuluję i pozdrawiam JArek Quote
greenbaron Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pics of NADWISLANIN and other Staghounds of the unit could be find in "Od Acromy do ...". And I believe inner surface of hatches should be camoed..., not painted white. Quote
Recommended Posts