MINSTRAL Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Model to nowy Italeri dobrze spasowany ,metalowa lufka w zestawie i mała blaszka.Fisy żywica kombinowana w kombinowanej Malowanie PL konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 zacny model ! mozna prosic o zblizenie mordek panow pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Tylko trzy fotki Daj więcej :-D Co do modelu- mistrzostwo, chociarz ja bym go nieco zakopał w tym piachu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo87 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 nasi tu są heheh albo mi się wydaje albo to warszawska ekipa ale co ona robi na pustyni? z syrenkami na błotnikach.. świetna robota, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Taż to są chyba Włochy kolego Przepiękny model... A co do zakopywania w piachu diorama może być, przecież może to być droga utwardzona we Włoszech Mogę się mylić a jeśli to proszę zaraz o sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo87 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Taż to są chyba Włochy kolego no to ładnie tam na opak nawigator musiał mape trzymać ;) tak to jest jak sie GPSu nie ma na pokładzie a chce się kumpli odwiedzić i potem trzeba się pytać "miejscowych" o drogę heheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 ... Ladniutki model / Gratulacje jesli mozna wiedziec skad figurexy ? Bo tez mam staga na skladzie ino ze bronc'owego i szukam wlasnie ekipy do niego. a winietka juz mi tak nie podchodzi bo plaska jak asfalt - ale to sie czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 figsy to klonki zdajsie załoga Cromwella .To maja być włochy podstawke może zmienie bo niechciało mi się robić ukształtowania terenu ale może coś dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Modelik przedni, tylko że to nie Nadwislanin. Polski Stag to wczesny typ z inną pokrywą silnika pistolami w wieży, włazem otwieranym na bok, Browningiem z boku wieży, skrzynkami na przednich błotnikach, bez zbiorników, z innymi oponami na przedzie, z kanistrami zamocowanymi z tyłu na błotnikacjh. To z grubsza większe niekonsekwencje jakie popełniła Italeri dając to malowanie w swoim modelu późnego Stagahounda. Sam model zrobiony bardzo dobrze i do tego w fajnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Bardzo fajny samochodzik, i bardzo fajna załoga. Pancerka, to kopalnia świetnych modeli !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Lutego 2008 Share Napisano 14 Lutego 2008 Już mi się chce go wyciągnąć z pudełka i robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Ja też nabrałem ochoty na ten model! Nie wiem jak było ze szczegółami, ale widok "syrenki" na tym modelu, dodaje mu "tego czegoś". A model ogląda się ciągle i ciągle i ciągle. Gratuluję i pozdrawiam JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenbaron Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Pics of NADWISLANIN and other Staghounds of the unit could be find in "Od Acromy do ...". And I believe inner surface of hatches should be camoed..., not painted white. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi