LordVultar Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Witam, na warsztacie mam pierwszy pojazd w skali 1:35. Wybór trochę egzotyczny czyli czołg Typ 74 JGSDF wersja zimowa. Model dosyć stary, na kadłubie data 1979 r. Proszę o merytoryczną pomoc, szczególnie, że temat współczesnej japońskiej broni pancernej jest marginalny w internecie. Pozdrawiam. Edytowane 23 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 oo ciekawy temat pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Ja tyż chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordVultar Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Czołg zainteresował mnie jako STB-1 z WOT Porównująć z oryginałem, całkiem podobny. Może ktoś podpowie jakie barwy ma malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi