MIRO Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Jak w temacie, chętnie przygarnę za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 https://www.mojehobby.pl/products/Zestaw-dyszy-0.4-mm-do-Ultra.html chyba dużo taniej nie da się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 Że w sklepach do kupienia są to wiem, ale ja sobie wykombinowałem, że może ktoś kupił 2w1 a potem stwierdził, że ta większa dysza to mu potrzebna jak umarłemu kadzidło i chętnie się jej pozbędzie za skromną opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Że w sklepach do kupienia są to wiem, ale ja sobie wykombinowałem, że może ktoś kupił 2w1 a potem stwierdził, że ta większa dysza to mu potrzebna jak umarłemu kadzidło i chętnie się jej pozbędzie za skromną opłatą. Chyba źle se to wykombinowałeś, deficytowy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Nie wiem, ale i dyszę i iglicę wolałbym kupić nową niż kupić np od siebie ;) ile to różnicy 20pln? żadna różnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 Chyba źle se to wykombinowałeś, deficytowy towar Ej! Nie zabijaj moich marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Nie wiem, ale i dyszę i iglicę wolałbym kupić nową niż kupić np od siebie ;)ile to różnicy 20pln? żadna różnica.... I taką też kupiłem a w pieniądzach na litra jeszcze zostało Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 ..h na litra jeszcze zostało ... Dobry litr nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi