Spawacz Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Diorama w skali 1/35 . Miłego oglądania i lektury xd '' Dzisiejszy poranek był mroźny , jak zwykle nie mieliśmy od kilku dni nic do roboty - tak to już bywa w artylerii , czasem jest nuda. Palce i stopy skostniały mi już na amen , przeklęta zima. Hans : Erwin ! patrz ,co tu robią ci spadochroniarze ! Erwin : skąd żeście się tu urwali ?! Hans/Erwin : ehehehehehehehe Spadochroniarz: Zwiało nas o kilka kilometrów dalej , wiecie jak dotrzeć do drugiej dywizji ? Hans: Idźcie tą drogą prosto za 3 km dotrzecie do HQ Spadochroniarz :dzięki bracie Erwin : nie utopcie się w błocie , jest go sporo hehehehehe'' CDN....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick33 Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Wszystko fajnie ale realnie klapa by nie wytrzymała takiego ciężaru pocisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 30 Września 2018 Autor Share Napisano 30 Września 2018 Położył je tylko na chwile i zaraz zdjął .....xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 30 Września 2018 Autor Share Napisano 30 Września 2018 Bazarek......kto chce bombkę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Spadochroniarz: Zwiało nas o kilka kilometrów dalej , wiecie jak dotrzeć do drugiej dywizji ? Spadochroniarz? Bardziej to mi wygląda na żołnierza z lądowych jednostek LW. Poza tym manierki i menażki są źle przytroczone. Całość przyjemna dla oka, czuć chłód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Może i tak , w sumie nie znam się aż tak na formacjach jednostek Maluje tak jak czuje hehehe Ale dzięki za informacje . A no faktycznie menażki nosili na chlebakach , musi już tak zostać trudno ale będe pamiętał ;) . Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Menażki i manierki były troczone do chlebaka. Owszem można je również przytroczyć do pasa, ale z własnego rekonstrukcyjnego doświadczenia wiem, że taki sposób noszenia jest skrajnie niewygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Podoba mi się inscenizacja i generalnie wykonanie. Za to fotki są bardzo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi