Adamo722 Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Witam Po chorobie powoli wracam do modelarstwa. Niedawno wykonałem ten model i jednym słowem można go opisać masakra, w której nic nie pasowało a główne części skrzydła oraz kadłub były zwichrowane. Model był od kogoś odkupiony i nie wiem czym był sklejany bo na siłę nie mogłem go rozkleić. Szkoda że nie zrobiłem zdjęcia materiału wyjściowego. Miałem go nie wrzucać na forum bo w żadną stronę nie mogłem dogadać się także z nowym aerografem, ale że to samolot z serii Korea więc musi być w kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 Biorąc pod uwagę zestaw wyjściowy to wyszedł całkiem niezły Jak. Trochę odbiór psują linki antenowe, zwłaszcza dolna. Wygląda jakby była słabo naciągnięta i lekko zaparowane u dołu oszklenia. Nie wiem czy takie było zestawowe czy za dużo CA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted October 13, 2018 Author Share Posted October 13, 2018 Linki są do podgrzania bo wykonane z żyłki i podczas robienia zdjęć przesunalem maszt. Oslona kabiny jest z vacu a że przyklejalem ją po raz pierwszy dalem chyba za duzo kleju i nastepnym razem taką osłonę przykleje na silikon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts