Jump to content

[in-box]s.W.S & 3,7 cm-Flak43 (1:35 Revell)

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

ostatnio będąc w Lublinie u bardzo kochanej osoby zrobiliśmy sobie rajd po modelarskich. Plany były duże ale w końcu padło na SWSa

Pudło spore i ładna grafika. W środku znajduje się 6 ramek w kolorze piaskowym, mały arkusz kalek i trochę siatki na burty i kosz z łuskami.

Części są dobrze odlane i nie ma dużych nadlewek. Ponieważ jest to przepak Italeri więc są ślady po wypychaczach na częściach, ale są niewielkie i da się łatwo usunąć.

Po otwarciu pudła ukazuje się to:

th_DSCN0329.jpg th_DSCN0331.jpg th_DSCN0332.jpg

Znajdujemy 6 ramek z czego 2 to bliźniacze z elementami zawieszenia.

th_DSCN0338.jpg th_DSCN0337.jpg th_DSCN0336.jpg

Gąsienice są ładnie zrobione i wdać szczegóły, po wewnętrznej stronie są ślady wypychaczy ale trochę papierku ściernego i będzie cacy

Pozostałe elementy:

th_Schowek02.jpg th_DSCN0340.jpg th_DSCN0339.jpg

th_DSCN0335.jpg th_DSCN0333.jpg

Kalki:

th_Schowek01.jpg

Ładnie i równo wydrukowane.

Polecam ten model bo jest ładny i taki inny niż tygrysy i Sdkfzety

Edited by Guest
Posted

No ładny, ładny. Czekam na pracę z niecierpliwością. Zamierzasz go wpakować na jakąś podstawkę, winetkę

Pzdr. Artur

Posted

Tak, mam zamiar dać mu jakieś podłoże ale jeszcze nie wiem jakie konkretnie. A budowa to jeszcze poczeka, musi nabrać mocy poleżakować jak wino i wtedy pójdzie na stół.

Posted

No zobaczymy co Ci z tego wyjdzie. Sam buduję SWS tyle, że wersję nieopancerzoną, ale także z działkiem Flak 43.

Moj SWS

Tak więc, chętnie będę doglądał Twojego wątku.

Posted

Planuje go w takim malowanku:

th_skanuj002.jpg

Ciekawe czy to ten sam co na twoim zdjęciu. Nie ukrywam, że to zdjęcie trochę mnie zmotywowało do kupna i tej wersji.

Ale to dopiero plany i zobaczymy co wyjdzie

Posted
Planuje go w takim malowanku:

Robert, bardzo dobra decyzja. Jest to jedno z ładniejszych malowań. Ja planuję swojego w takim samym jak na w/w zdjęciu w moim wątku. Tak więc, czekam na Twoją relację...