Roobert Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 (edytowane) Witam, ostatnio będąc w Lublinie u bardzo kochanej osoby zrobiliśmy sobie rajd po modelarskich. Plany były duże ale w końcu padło na SWSa Pudło spore i ładna grafika. W środku znajduje się 6 ramek w kolorze piaskowym, mały arkusz kalek i trochę siatki na burty i kosz z łuskami. Części są dobrze odlane i nie ma dużych nadlewek. Ponieważ jest to przepak Italeri więc są ślady po wypychaczach na częściach, ale są niewielkie i da się łatwo usunąć. Po otwarciu pudła ukazuje się to: Znajdujemy 6 ramek z czego 2 to bliźniacze z elementami zawieszenia. Gąsienice są ładnie zrobione i wdać szczegóły, po wewnętrznej stronie są ślady wypychaczy ale trochę papierku ściernego i będzie cacy Pozostałe elementy: Kalki: Ładnie i równo wydrukowane. Polecam ten model bo jest ładny i taki inny niż tygrysy i Sdkfzety Edytowane 17 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 No ładny, ładny. Czekam na pracę z niecierpliwością. Zamierzasz go wpakować na jakąś podstawkę, winetkę Pzdr. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 Tak, mam zamiar dać mu jakieś podłoże ale jeszcze nie wiem jakie konkretnie. A budowa to jeszcze poczeka, musi nabrać mocy poleżakować jak wino i wtedy pójdzie na stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 No zobaczymy co Ci z tego wyjdzie. Sam buduję SWS tyle, że wersję nieopancerzoną, ale także z działkiem Flak 43. Moj SWS Tak więc, chętnie będę doglądał Twojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 Planuje go w takim malowanku: Ciekawe czy to ten sam co na twoim zdjęciu. Nie ukrywam, że to zdjęcie trochę mnie zmotywowało do kupna i tej wersji. Ale to dopiero plany i zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 no bęziesz miał przy tym zabawy bacznie będe obserwował twój wątek bo zapowiada się ciekawie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Planuje go w takim malowanku: Robert, bardzo dobra decyzja. Jest to jedno z ładniejszych malowań. Ja planuję swojego w takim samym jak na w/w zdjęciu w moim wątku. Tak więc, czekam na Twoją relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi