smoker Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Model skończony, na pewno nie jest to najlepszy jaki mi się udało skończyć ale tragedii też nie ma, będzie prezentem na urodziny dla najlepszego kolegi mojego syna na urodziny bo się chłopak fascynuje militariami, zapraszam do komentowania i dziękuję za odwiedzanie warsztatu. P.s. spodobały mi się współczesne ruskie bestie więc na bank wrócę do tego tematu, ale teraz mam super trudne zadanie, zrobić wszystkie modele jakie mam hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio35 Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Polecasz ten konkretny model jako trzeci w ,,karierze"? Skończyłem na razie dwa modele a tamki i zastanawiam się nad czymś z trumpetera a ten bardzo mi się podoba. Za odpowiedż z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Października 2018 Autor Share Napisano 21 Października 2018 Spasowanie jest dobre, części ładnie odlane ,gąski wymagają dużo pracy, ogólnie dobrze się składało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio35 Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Dzięki za opinie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Ladny, przyzwoity model, pewnie w realu wypada lepiej, przy tych fotkach sporo traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Naprawde ładny, brakuje mu podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi