Xmen Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 Przedstawiam następny skończony model.Model przestawia samolot z 48 Sentai stacjonującego w Chinach.jednostka ta walczyła na Ki 43III od sierpnia 1944r.Pilot samolotu Sgt.Shou Abe z 1 Chutai. Kolorystyka dobrana na postawie informacji ze strony Aviaton of Japan.Kolor spodu mógł wyjść lepiej ale trudno.Przybrudzony symbolicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Całkiem zgrabnie Ciekawie wykonany reflektor i nożyce amortyzatorów. Trochę się coś porobiło z masztem antenowym - wygląda jakby został wygięty przez linkę anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Października 2018 Autor Share Napisano 22 Października 2018 Dzięki.Reflektor jest zestawowy a nożyce amortyzatora są od Hellcata bo w zestawie bida .Z masztem to ja dałem ciała. Lekko się wygło przy obróbce i nie przyuważyłem przez przyklejeniem a poza tym jest lekko ścięty u góry i przez to tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi