mandrivecs Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Galeria modelu przedstawiającego Hmmwv M997 Maxi Ambulance - nieczęsto spotykany temat na forach modelarskich. Jeśli nie ma armaty, albo przynajmniej 3 km-ów to temat mało ciekawy. Mam nadzieję, że się spodoba. Zestaw bazowy: Academy + blachy Eduard Figurka: Zestaw logistyków Trumpetera Piesek: Zestaw dodatków Tamiya Podstawka: głównie Polak Zdjęcie pojazdu pochodzące z album Carla Schulze'a "HMMWV workhorse of the US Army" nr 7510 Zdjęcie przedstawia pojazd US Army, misja IFOR, Bośnia 1996 r. Luźna interpretacja powyższego zdjęcia: Z pracy jestem zadowolony, bo udało się poprawić merytorycznie zestaw (choć niewiele widać np. we wnętrzu czy jeśli chodzi o podwozie). Dziękuję Piotrkowi za dodatkowe elementy użyte w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Bardzo mi się podoba, cieszy też to, że nie jest zbyt "ufajdany". Więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi