scros Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Model MAC-72069. Budowałem 3 dni i 3 noce - co może usprawiedliwi jakoś końcowa jakość. Wykonany tylko z tego co w zestawie a jest tego sporo jak na 1/72. Żywiczna kabina i przednia osłona i dosyć fajna blaszka fototrawiona. Całość uzupełniłem figurką Preiser po przeróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Bardzo fajny pojaździk. Nie przesadzaj z ciągłą budową, bo stracisz zdrowie. Jak ja kiedyś siedziałem 13 godzin, nad modelem robiąc 1 przerwę na obiad, to na wieczor tak mi się krew puściła, że 30 minut tamowałem... A wracając do modelu, fajnie że pochodzi 1. LSSAH , ciekawy temat. Figurka boska. Muszę wreszcie zainwestować w tego Preisera. Co mi w nim nie pasuję??? Nic!!! Wszystko jest po prostu piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 witam, modelik - super, widziałem ten model nieposkładany, zatem wodać ile pracy zostało włożone...powiedz, z jakich zestawów wykorzystałeś giwery, granaty i inne pierdoły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Jak na 72 to rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 mike - dodatki z Preiser - polecam w każdym zestawie z grenadierami ! dddduzo.... dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 No niby fajnie, tylko co to za zacieki przy wizjerach? Ta figura Preisera jest bardzo uniwersalna u mnie był jako CSA NCO, a jeszcze pojawi się jako Francuz z Indochin? Jak robiłeś kamo? To jest owoc zmagań z aero czy może z np. patynatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Model spoko a co pierwsze mi się nasówa na myśl to że ta pstać dopiero czyta instrukcję obsługi do działa przed walką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Śliczny mikrus (mikroszkop)! Można uwierzyć, że to 1:35! Pytanko do pojazdu - do niego wchodziło się przez dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 rtoipmodest - zacieki są niewytłumaczalne - malowany aero. truckman - wg mnie patrzy na mape i mysli gdzie uciekac reggy - na dachy byly 2 luki a tak normalnie przeciez ma drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi