dwis Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Witam Mam probrem. Mianowice mam szybke pomazaną klejem i nie wiem jak lub czym ją wyczyścić. Pozdrawiam i proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 patowa sytuacja, ale chociaż mógłbyś napisać jakim klejem jaką szybkę... Jak CA-chyba jest jakieś coś co usuwa to cholerstwo Jak zwykły modelarski - struktura szybki się zmieniła wiec polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Problem podobny, metody radzenia sobie z nim mniej wiecej takie same: viewtopic.php?t=6188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Klej modelarski firmy "wamod". Szyba przednia przy przyklejaniu lusterka wstecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Kolego przy następnym modelu kup sobie klej do szyb nazywa się humbrol CLEARFIX ja mam taki klej i jest super nie brudzi szyb cena ok.10 15 zł. Ktoś mi mówił że nawet tym klejem można robić szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Takie coś to jedynie może uratować polerka. Jak kolega wyżej pisze polecam kupic specjalny klej do szybek. A tak na marginesie z czego to jest szyba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 A tak na marginesie z czego to jest szyba??? Ta szyba jest z samochodu mazda rx 8 typ S firmy Fujimi. A co do kleju to już mam ten klej a cena to 10 zł. Dziękuję za rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Może debonder pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi