piotrkur Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 (edytowane) Mikele-odezwij się na priv w wiadomej sprawie,masz pełną skrzynkę Edytowane 22 Listopada 2018 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Listopada 2018 Autor Share Napisano 22 Listopada 2018 Ty swoją też wyczyść, bo mam podobny komunikat przy próbie wysłania wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 2 godziny temu, Mikele napisał: Ty swoją też wyczyść, bo mam podobny komunikat przy próbie wysłania wiadomości Bardziej się już nie da..twoje dane mi uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Listopada 2018 Autor Share Napisano 22 Listopada 2018 mikele78@poczta.fm - odezwij się na @, bo PW na forum świruje pawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Bajecznie wykonany i świetne zdjęcia. Bardzo mi się podoba. Gratki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi