Maniakscań Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 (edytowane) Fajny Actros ale coś masz jak by zacieki!! Edytowane 1 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Właśnie widziałem twojego F-117 jak na pierwszego to fajny Hmmm to jest temat pojazdy cywilne a nie samoloty, śmigłowce. Taki komentarz prosze do odpowiedniego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Lutego 2008 Autor Share Napisano 25 Lutego 2008 (edytowane) Dziękuje za opinie!!! Edytowane 27 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Teraz pragnę kupić Black Actrosa i go przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Błehehehehe , jaki tani fotomontaż , naprawde chcesz robić taki SF ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 To zdjęcie to chyba zwykły fotomontarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 11 Marca 2008 Autor Share Napisano 11 Marca 2008 Tak to jest fotomontaż,nie dokładnie,oś chcę dorobić nie chodzi mi o kabine !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Nie wiem ale mam jakies takie wrażenie ze długie kabiny tylko pasuja do Scani . A co do modelu to szykuje sie ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 To było tak odrazu ;) ,ale moze cos innego , po co tez black actros ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 No fakt Scanie fajnie wyglądają z przedłużonymi kabinami. Ale pomysł jest dobry!!!! Jestem ciekawy co z tego wyjdzie!!! Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 A ja sam jestem fanem przedłużanych kabin!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Przecież chłopak sprostował ze tylko chce dorobić oś , takie są skutki nie czytania postów poprzedników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Marca 2008 Autor Share Napisano 13 Marca 2008 Nie wiem dokładnie ale chyba tą będę przerabiał,tylko trochę kasy uzbieram na niego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Jeszcze trochę fotek actrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Wg mnie wstawianie takiej jakości fotek na forum to tylko i wyłącznie strata Twojego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Kolego Actros ostrzej poproszę zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 Kolego Actros ostrzej poproszę zdjątka Sorki DWIS nie zrozumiałem cię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Kolega Dwis prosi Cie abyś zrobił lepszej jakosci zdjęcia!!! Tak ciezko zrozumiec jego prosbe??????? Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Actros Wątpię żeby wyszło ci coś zbliżonego to zdjecia, prawdopodobnie jak byś chciał zrobić tak scanie to trza kupić części KFS'u lub innego producenta. Ale tego pewny nie jestem. A do Actrosa możesz części nie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi