skikut87 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 (edytowane) o to moje najnowsze dzielo ktore jest juz praktycznie ukonczone (trza poprzyklejac jeszcze kapote i skrzynki z amunicjai pomalowac z tylu sprezynke) oraz zestawienie z wykonanym pol roku temu esdekiem Edytowane 20 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 fajne ale wstaw zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Lutego 2008 Autor Share Napisano 20 Lutego 2008 juz sa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 czy model jest az tak zly ze nikt nic nie pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Maszyny piękne, ale troszeczkę monotonne. Przydałoby się zróżnicować odcienie skrzynek i lekko okurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Kolego, czy mógłbyś dać więcej zdjęć tego sd.kfz A modele są bardzo dobre, tyle, że ty zrobiłeś tak te zdjęcia ( nie mówię że są nieostre), że modele sprawiają wrażenie bardzo monotonnych... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Pancerka, to prawdziwa kopalnia super modeli i modelarskich mistrzów!!! Czemu w innych dziedzinach modelarskich nie maluje sie modeli z taka lekkością, nonszalancją i talentem?? Z takim realizmem!!! Cyba kupie sobie coś w 1-35 i też sie zaczną w to bawić :-))) skikut ,odwaliłeś kawał świetnej roboty.Gratulacje i Ps model sdk 251 gorszy. mniej sie dzieje, a model większy. Ja bym jeszcze nad nim popracował. I jeszcze zrobił bym ostre metaliczne przetarcia na świetnie skorodowanych gąskach.W końcu pojazd jadąc ściera pewne fragmenty gąsek do żywego metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 dzieki a tu zdjecie zrobione dzis przy naturalnym swietle ktore powino uakzac iz model nie jest tak monotony jak by sie moglo komus zdawac ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Pisząc o monotonii miałem na myśli nie przybrudzenia, ale to że nawet skrzynka na magazynki 20mm jest w panzergrau. Brak jakiś kontrastowych akcentów (choćby jakiś mauser) wywołuje takie wrażenie... Bardzo ładne tłumiki. Czemu w innych dziedzinach modelarskich nie maluje sie modeli z taka lekkością, nonszalancją i talentem?? Z takim realizmem!!! Moim zdaniem pancerka jest właśnie łatwiejsza. Zawsze coś można zakurzyć, ubłocić, zakryć podartą plandeką albo kanistrem... Jak widzę sterylnie wykonane samoloty polerowane kilka razy, albo dwupłaty z IWŚ z milionem linek, to dla mnie po prostu obłęd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 W powietrzu jest trochę czyściej niż na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Obłęd w sensie pozytywnym, mam na myśli czystość malowania i dbałość o szczegóły, skazy na skrzydle się plandeką nie zasłoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi