PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 Szukam dobrych fotek wnek podwozia F-117A. Moze znacie jakies namiary, lub macie takie fotki ? Obecnie mam tylko to, co jest w Walk Around nr 26 - Squadrona, ale to malo... Z gory dzieki. Pozdr. Pawel Cytuj
Majek Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 Hmm... Przypomnij mi wieczorem, poszukam cos. Jakis konkretny element Cie interesi? Cytuj
PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Autor Napisano 20 Lutego 2008 Hmm... Przypomnij mi wieczorem, poszukam cos. Jakis konkretny element Cie interesi? - chodzi mi o fotki wnek. Nie golenie, pokrywy etc. tylko zawartosc wnek podwozia. Na ARC w walkaroundach jest parę fotek. - qchenka - czemu ja tam nie zajrzalem ? Dzieki Arkady. Jeszcze jakies pomysly ? Pozdr. Pawel Cytuj
Krzysiek Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 Masz zdjęcia których autorem jest Sean Brzozowski? Mam kilka, które pokazują okolice wnęk podwozia, jakieś super nie są ale mogę podesłać, może pomogą. Cytuj
PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Autor Napisano 20 Lutego 2008 Krzysiek - chodzi Ci o te fotki ? Klik Pozdr. Pawel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi