PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Szukam dobrych fotek wnek podwozia F-117A. Moze znacie jakies namiary, lub macie takie fotki ? Obecnie mam tylko to, co jest w Walk Around nr 26 - Squadrona, ale to malo... Z gory dzieki. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Hmm... Przypomnij mi wieczorem, poszukam cos. Jakis konkretny element Cie interesi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Na ARC w walkaroundach jest parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Autor Share Napisano 20 Lutego 2008 Hmm... Przypomnij mi wieczorem, poszukam cos. Jakis konkretny element Cie interesi? - chodzi mi o fotki wnek. Nie golenie, pokrywy etc. tylko zawartosc wnek podwozia. Na ARC w walkaroundach jest parę fotek. - qchenka - czemu ja tam nie zajrzalem ? Dzieki Arkady. Jeszcze jakies pomysly ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Masz zdjęcia których autorem jest Sean Brzozowski? Mam kilka, które pokazują okolice wnęk podwozia, jakieś super nie są ale mogę podesłać, może pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Lutego 2008 Autor Share Napisano 20 Lutego 2008 Krzysiek - chodzi Ci o te fotki ? Klik Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Dokładnie te, czyli masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi