Truckerek93 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Y@ro A zdałeś chociaż C+E? Model prezentuję sie bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 14 Marca 2008 Autor Share Napisano 14 Marca 2008 Truckerek93 zdałem za pierwszym razem zawsze zdawałem za drugim, a takie postępy nad modelem może jutro trochę podgonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 No to gratuluje zdania a mesik całkiem całkiem, a to Czerwone to MAN TGA XXL?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 14 Marca 2008 Autor Share Napisano 14 Marca 2008 Tak to czerwone to emanuel TGA XXL, ale też jeszcze nie skończony dzięki Truckerek93 naczepa już prawie gotowa do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 Już po malowaniu podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Maniek podchodzi pod 5Starr... a tak to ładny, naczepka ma bardzo ładne pomalowane podwozie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Niewiele widać na ostatnich fotkach, postaraj sie zrobić lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 O to nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 jak narazie to wszystko ladnie wyglada. a czy bedziesz malowac poduchy na czarno czy tak zostawisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 naman chodzi Ci o poduchy w manie?? W mesiu i w naczepie są one czarne i takie zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 chodzi mi o poduchy w naczepie, bo na zdjeciu nr 2 i 3 w poscie z dnia 17 marca poduchy sa koloru srebrnego tak jak cale podwozie, no chyba ze to flesz aparatu wprowadzil rozjasnienie koloru, bo na 4 fotce podwozie juz wyglada jakby bylo czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Na moje oko kolego wydaje Ci się to stanowczo widać że kolor czarny na fotce 2,3 jest.A rozjaśnił aparat hmm na taki szary ale czwarta fotka pokazuje wszystko - moje zdanie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 Wszystko jest tam tak czarne jak smoła, jedynie w manie poduchy są srebrne, a to już zestaw przed szpachlowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Prace idą powoli zestaw już po szpachli czeka na podkład, ale nie mam opcji jak pomalować w środku merole są raczej szare w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Fajna przymiarka , toto zielone to szpachla ?? co to za szpachla , pierwszy raz cos takiego widze .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Tak to szpachla kupiłem w Anglii bo innej nie mieli, i powiedział że ta jest najlepsza więc kupiłem, ma dwa kolory zielony i biały jest szybko schnąca po 30 min. można już szlifować, innych szpachli do modeli nie używałem więc nie mam porównania ale z tej jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 jak narazie to wszystko ok tak, w tych merolach, ktory wlasnie sklejasz (czli MPI) wnetrze jest szare, jedynie fotele i lezanki (nie w calosci) maja poszycie z materialu z takimi kolorowymi podluznymi plamami. ja proponowal bym pomalowac wnetrze na jakies bardzie ciekawe kolory niz na szaro, bo to zbyt ponury kolor. poszukaj w necie, na roznych stronkach poswieconych truckom, moze znajdziesz jakies barwy, ktore Cie zainteresuja. powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Zestaw już po malowaniu podkładem czeka na baze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzisiaj kładłem baze i oto efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ojojo... oderwało się z taśmą Czzy góra może nie była jeszcze malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Raczej nie była malowana , czerwien jest malowana , a podkład jest tam na krawędziach zapewne zeszlifowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Huuuu... ulżyło mi bo liczę na ten projekt xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Tak właśnie podkład odszedł z taśmą i teraz kombinuje jak to jeszcze poprawić ale bez użycia taśmy bo jak znam życie odejdzie czerwony z taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam pomalowałem już na gotowo kilka części pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Super to wszystko wygląda malowałeś sprayem czy aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi