rafau Napisano 26 Grudnia 2018 Share Napisano 26 Grudnia 2018 Witam chinczyk z aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Grudnia 2018 Share Napisano 27 Grudnia 2018 I bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 27 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2018 (edytowane) a dziekuje myslałem o lekkim zaroscie ale nie mam pojęcia jak zrobic na figurce. boki głowy to pigment + fixer pedzlem ale to ciemny zarost , wiec mozna zatuszowac latwo ciemniejsze plamki po pedzlu z fixerem , ale zarost na brodzie nie wiem jak zrobic zeby byl delikatny i trwaly. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Grudnia 2018 Share Napisano 27 Grudnia 2018 Dobrze jest ja też zrobiłem bez zarostu.Bodajże nie miał jakiegoś widocznego szczególnie w tym fylmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2018 rewelacja! tez zapewne go kiedys zrobie , wtedy porównamy. Juz mam na czym sie wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Wspaniałe wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi