spiton Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Ten model nabyłem w Bytomiu. Troche w szafie przeleżał, ale w końcu przyszedł jego czas. Jako ciekawostkę, powiem, że kabinka, jest zrobiona w całości od podstaw, bowiem użeranie się z dopasowywaniem Vacu, mnie zirytowało, a kabina w tym samolocie jest rozwijalna, tak, że poszło stosunkowo łatwo, i dzięki temu spasowanie i przezroczystość jest na wysokim jak na mnie poziomie. Samolot ma fajna drapieżna sylwetkę. Z jednej strony wyczuwa się, że to poprzednik Corsaira, z drugiej czuć w nim klimat Fw-190. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Fajny.Też się do takiego przymierzam ale z AZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2018 Mój był w pudełku Sword'a ale zawartość bardzo przypominała shotr runy Pavli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi