Tuniek Napisano Sobota o 12:29 Autor Share Napisano Sobota o 12:29 Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Sobota o 12:47 Share Napisano Sobota o 12:47 17 minut temu, Tuniek napisał: Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Jeżeli posiadasz na stanie Italeri 6565 VK 4501 (P) Tiger Ferdinand może być nawet stare pudełko to biore jak reksio szynkę w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu W dniu 2.05.2026 o 14:29, Tuniek napisał: Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Bardzo proszę o pytania kierowane na tym forum, nie wysyłanie informacji na m@ila. Dużo zapytań wędruje do spamu. Tutaj będzie szybciej i prościej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Poszło zapytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, orkan napisał: Poszło zapytanie. Na maila wysłałem dwa pliki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu wysłałem wiadomość DM, będę wdzięczny za wysłanie listy modeli i dodatków wystawionych do sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JazzMan Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi