Tuniek Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 17 minut temu, Tuniek napisał: Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Jeżeli posiadasz na stanie Italeri 6565 VK 4501 (P) Tiger Ferdinand może być nawet stare pudełko to biore jak reksio szynkę w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja W dniu 2.05.2026 o 14:29, Tuniek napisał: Witam. Temat nadal aktualny. Zapraszam do zakupu. Poza wystawionymi modelami (strona pierwsza zaktualizowana) posiadam na stanie kilkaset modeli w skali 1/35 oraz dodatki do nich: blaszki różnych firm (m.in. Aber, E.T. Model, Eduard, Voyager), gąsienice metalowe i plastikowe (m.in. Dragon, Friulmodel), liny przede wszystkim Eureka XXL, lufy metalowe i anteny (m.in. Aber, RB Model, Voyager). Zainteresowanym wyślę na adres mailowy spis rzeczy na sprzedaż (nie żartuję, ale to jest wręcz sklep modelarski). Możemy się też umówić w moim domu. Wszystko udostępnię do wglądu. Mieszkam na Podlasiu w bliskiej odległości od Białegostoku (po sąsiedzku z Kleosinem, trasa z Łap). Chcę sprzedać, ponieważ potrzebuję pieniędzy na leczenie. Pozdrawiam. Artur Bardzo proszę o pytania kierowane na tym forum, nie wysyłanie informacji na m@ila. Dużo zapytań wędruje do spamu. Tutaj będzie szybciej i prościej. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Poszło zapytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja 5 godzin temu, orkan napisał: Poszło zapytanie. Na maila wysłałem dwa pliki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja wysłałem wiadomość DM, będę wdzięczny za wysłanie listy modeli i dodatków wystawionych do sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JazzMan Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja (edytowane) 15 godzin temu, Tuniek napisał: Bardzo proszę o pytania kierowane na tym forum, nie wysyłanie informacji na m@ila. Dużo zapytań wędruje do spamu. Tutaj będzie szybciej i prościej. Pozdrawiam. Przecież napisałem pytanie to standardowo jak na tego użytkownika widzę po poprzednich kometarzach olać temat i tyle. Edytowane 6 Maja przez DamianosPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja 11 godzin temu, Tuniek napisał: Na maila wysłałem dwa pliki. Pozdrawiam. Prawdopodobnie przez przypadek skasowałem wiadomości . Proszę o ponowne przesłanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja W dniu 2.05.2026 o 14:47, DamianosPL napisał: Jeżeli posiadasz na stanie Italeri 6565 VK 4501 (P) Tiger Ferdinand może być nawet stare pudełko to biore jak reksio szynkę w dobrej cenie. Nie mam tego modelu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi